X

Subota je rezervirana za Crvenkapicu – i to raspjevanu!

Priču već svi, vjerujemo znate, ali što će biti ovog puta, u novom mjuziklu, hoće li Crvenkapica stići kod bake prije Vučka?


Jeste li spremni za novu zabavu i odlaske na predstave razbibrige u Dječje kazalište Branka Mihaljevića?

Nakon što smo izvijestili o njihovim velikim uspjesima protekle godine, evo već danas novih pobjeda!

Prva predstava u 2019. godini bit će „Crvenkapica“, koprodukcijski naslov Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića i Gradskog kazališta Joza Ivakić iz Vinkovaca, a možete ju pogledati u Dječjem kazalištu u subotu, 5. siječnja 2019. s početkom u 18 sati.

Dječji mjuzikl „Crvenkapica“ je prema tekstu Vjekoslava Jankovića prilagodio i režirao Vladimir Andrić, za kostime i scenografiju zadužena je bila mlada Ivana Pjevac, za glazbu Igor Valeri, scenski pokret Maja Huber, a u predstavi igraju Katarina Šestić, Marijan Josipović, Matea Marušić, Ivan Pokupić, Katarina Krištić, Vladimir Andrić, Zorko Bagić i Ivica Lučić (glas).

Originalna glazba, sedamnaest dječjih songova, mladi akademski glumci predvođeni Katarinom Šestić i nominiranim za Nagradu hrvatskog glumišta Ivanom Pokupićem jamstvo su da će ovaj  mjuzikl djecu, ali i odrasle povesti na prekrasno glazbeno putovanje kroz šumu do bakine kućice.

Priču već svi, vjerujemo znate, ali što će biti ovog puta, hoće li Crvenkapica stići kod bake prije Vučka, kako su nazvali vuka iz priče?

Ulaznice za subotnju izvedbu, po cijeni od 20 kuna, možete kupiti i rezervirati radnim danom od 8-15 sati na blagajni kazališta, telefonom na 501-485 ili mejlom na marketing@djecje-kazaliste.hr.

FOTO: Dječje kazalište Branka Mihaljevića u Osijeku (priopćenje)