X

Popularni komičar Željko Pervan ponovno stiže u Osijek!

Jedan od najpopularnijih hrvatskih komičara osječku će publiku zabaviti svojom novom stand up hit predstavom naziva „Izlazak iz ormara“


Nakon prošlogodišnjih čak šest prodanih predstava u Osijeku, najpopularniji komičar Željko Pervan dolazi u Osijek u četvrtak, 23. siječnja gdje će izvesti stand up predstavu naziva „Izlazak iz ormara“. Bit će to premijerno izvođenje nove predstave u kinu Urania prije nastupa s dvije rasprodane velike dvorane KD V. Lisinski u Zagrebu u veljači.

Valja napomenuti da je prošle godine Pervan rasprodao čak četiri predstave u istom prostoru. Također, već tri desetljeća slovi za vodećeg i najkarizmatičnijeg hrvatskog komičara koji je već odavno prekoračio granice Lijepe naše, pa tako vrlo često gostuje u regiji i inozemstvu. Još od nastanka „Zločeste djece“ preko legendarne „Večernje škole“ pa sve do „Pervanova dnevnika“, Pervanovi projekti, stand up showovi i predstave uredno ruše rekorde popularnosti i rasprodaju se gdje god da se ovaj sjajan glumac, scenarist i kroničar političke i društvene zbilje pojavi.

Izlazim iz ormara. Iz kuće. Iz grada. Ne tajim ništa. Sve što nekada nije bio red reći, došlo je na red. Samo se smijte, meni je svejedno!“ najavljuje Željko Pervan svoj novi show u kojem ponovno možete očekivati – neočekivano! Pervan svoju publiku nikada ne ostavlja bez salvi smijeha i ovacija za njegove neponovljive skečeve, a kao i do sada, i za Rijeku uvijek sprema dva puna sata svojeg najboljeg i najurnebesnijeg izdanja!

Ulaznice za predstavu u Osijeku prodaju se na blagajni kina Urania po cijeni od 70 kuna.