X

Kino Urania - zadnji filmski tjedan pa godišnji odmor

Još tjedan dana kino Urania radi, a onda djelatnici idu na kolektivni godišnji odmor


Tjedan dana nas dijeli od kolektivnog godišnjeg odmora zaposlenika Kinematografa Osijek. Kino Urania će biti zatvoreno 3 tjedna (od četvrtka 28. srpnja do srijede 17. kolovoza), stoga iskoristite zadnju priliku i pogledajte hit filmove s programa.

U jednom od najgledanijih crtića Malci 2: Kako je Gru postao Gru provjerite kako Gru postane najveći zlikovac svih vremena, a Tom Cruise ponavlja ulogu “Mavericka”, koji se suočava s neizvjesnom budućnošću i s duhovima prošlosti u novom nastavku Top Gun-a. Marvelov blockbuster Thor: Ljubav i grom odvodi junake na najteže putovanje do sada – u potragu za unutarnjim mirom, dok glazbeni film za Oscara nominiranog Baza Luhrmanna Elvis (Austin Butler) istražuje život i glazbu neponovljivog Elvisa Presleyja.

Ne propustite pogledati redateljski prvijenac nagrađivane hrvatske kazališne glumice Nine Violić s izvrsnim kritikama Baci se na pod, francusku dramu Bergmanov otok snimanu na mističnim Farskim otocima gdje je živio i radio slavni redatelj Bergman te hvaljenu i nagrađivanu mađarsku romantičnu dramu Priča o mojoj ženi na programu Kino kluba.

Proslavite rođendan u Uraniji i provjerite zašto svi kažu da su kod njih najbolje zabave. Posebne pogodnosti i povoljnije cijene možete iskoristiti uz studentsku i umirovljeničku iskaznicu te na dječjim matinejama i obiteljskim srijedama (cijena ulaznice 25 kn), uz grupne popuste (cijena ulaznice 20 kn za grupe od minimalno 10 osoba) i poklon vouchere (10 ulaznica za 200 kn). Detaljni cjenik ulaznica možete pročitati na LINKU.

Program Kina Urania 21.7.-27.7.2022 by OsijekNews on Scribd