X

Kino Urania - Malci + Thor = dobitna kombinacija

U novom tjednu kinematografi nam donose puno zabave i zanimljivih naslova. Pogledajte što je na repertoaru u slijedećem filmskom tjednu


Ni ljetne vrućine ne mogu nas spriječiti da odemo u kino Urania pogledati neke od izvrsnih naslova koji su trenutno na repertoaru. Dugoočekivani hit Malci 2: Kako je Gru postao Gru ruši rekorde filmske gledanosti, a nove avanture 12 godišnjeg Grua koji je na tragu da postane najveći zlikovac svih vremena i njegovih malih žutih prijatelja rado gledaju i stari i mladi. Skoro desetljeće nakon što su se razišli u prvom dijelu franšize, Thor i njegovu prvu ljubav Jane je život ponovno spojio u novom Marvelovom blockbusteru Thor: Ljubav i grom, u kojem će se junaci naći na najtežem putovanju do sada – u potrazi za unutarnjim mirom. Novi film vizionarskog i za Oscara nominiranog redatelja Baza Luhrmanna Elvis (Austin Butler) istražuje život i glazbu neponovljivog Elvisa Presleyja, a sve kroz prizmu njegovog kompliciranog odnosa sa zagonetnim menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom (Tom Hanks). U novom nastavku Top Gun-a Tom Cruise ponavlja ulogu “Mavericka”, koji se suočavajući s neizvjesnom budućnošću i s duhovima svoje prošlosti, uvlači u sukob s vlastitim najdubljim strahovima.

Na programu Kino kluba ne propustite pogledati redateljski prvijenac nagrađivane hrvatske kazališne glumice Nine Violić s izvrsnim kritikama Baci se na pod, francusku dramu Bergmanov otok snimanu na mističnim Farskim otocima gdje je živio i radio slavni redatelj Bergman te hvaljenu i nagrađivanu mađarsku romantičnu dramu Priča o mojoj ženi.

Posljednji je tjedan i ljetnog druženja s Franom – ne propustite! Francuska alijansa Osijek i Kinematografi Osijek u suradnji s udrugama, institucijama u kulturi, umjetnicima i sportskim klubovima pozivaju vas na upis u program cjelodnevnog ljetnog boravka za djecu od 7 do 12 godina. Program Ljeto s Franom održavat će se od 27. lipnja do 22. srpnja, od ponedjeljka do petka. Program obuhvaća druženje i boravak na zraku, tjelesne aktivnosti, učenje francuskog, ručak i užinu te likovne, filmske, dramske i druge tematske radionice i izlete. U pratnji animatora, muzejskih pedagoga i profesora, djeca će se zabavljati i uz poučan sadržaj provoditi ljetne praznike. Za prijave i informacije o programu možete se javiti mailom (osijek@alliance-francaise.hr) ili telefonom (031 293 237 / 098 647 021).

Proslavite rođendan u Uraniji i provjerite zašto svi kažu da su kod njih najbolje zabave. Posebne pogodnosti i povoljnije cijene možete iskoristiti uz studentsku i umirovljeničku iskaznicu te na dječjim matinejama i obiteljskim srijedama (cijena ulaznice 25 kn), uz grupne popuste (cijena ulaznice 20 kn za grupe od minimalno 10 osoba) i poklon vouchere (10 ulaznica za 200 kn). Detaljni cjenik ulaznica možete pročitati na LINKU.

Program Kina Urania 14.7.-20.7.2022 by OsijekNews on Scribd