X
kulturni_centar_osijek

Kašnjenje opremanja Kulturnog centra Osijek radi koronavirusa

Kulturni centar Osijek otišao je posjetiti i zamjenik gradonačelnika Osijeka Boris Piližota te se o svemu osvrnuo i na svom Facebook profilu


Kulturni centar Osijek i dalje ne radi. Sve kasni zbog aktualne krize, a građani i razni umjetnici s nestrpljenjem očekuju da zaživi novi prostor u gradu i da se pokrenu kulturne manifestacije.
Kulturni centar Osijek otišao je posjetiti i zamjenik gradonačelnika Osijeka Boris Piližota te se o svemu osvrnuo i na svom Facebook profilu.”Obišao sam radove uređenja i izgradnje Kulturnog centra Osijek. Bit će to posebna nagrada svim našim sugrađanima za odgovorno provedeno vrijeme kod kuće i za socijalno distanciranje koje je Osijek vrlo disciplinirano provodi – posjetiti brojne kulturne programe nakon isteka posebnih mjera u ovako reprezentativnom prostoru!”, rekao je Piližota.

Dodaje kako zbog pandemije kasni dopremanje dijela opreme iz Italije i Njemačke, iako je još vrlo malo ostalo do završetka. Ovih je dana ugrađeno i impozantno stubište, liče se zidovi, a uredi i radni studiji se pripremaju za postavljanje parketa.

“Uvjeren sam kako će se naš Kulturni centar Osijek itekako svidjeti i svima vama!”, poručio je Piližota na Facebooku.

Obišao sam radove uređenja i izgradnje Kulturnog centra Osijek! Bit će to posebna nagrada svim našim sugrađanima za…

Objavljuje Boris PiližotaSrijeda, 22. travnja 2020.

foto: facebook (screenshot)