X
dječje_kazalište_27032020_kulturaosijek

Dječje kazalište Branka Mihaljevića animira mališane putem ekrana

Program „Ostani kući i kazalište uključi“ uključuje besplatno prikazivanje predstava na Osječkoj televiziji i online na Facebooku


Dječje kazalište Branka Mihaljevića pokreće program „Ostani kući i kazalište uključi“ u kojemu će prikazivati svoje predstave na Osječkoj televiziji i online na svojoj službenoj Facebook stranici.

Kreću ove nedjelje, 29. ožujka 2020., u redovitom terminu nedjeljne matineje u 10.30 sati s predstavom naše osječke autorice Dubrave Pađen Farkaš „Nije me strah“ u režiji Ljudmile Fedorove!

Pratite avanture dječaka Tina i doznajte koliko zapravo (nije) strašan Djecozgrab! Autorica je napisala: „Istina je djeco, u našim se glavama krije svašta – od prekrasnih misli do strašnih, najstrašnijih strahova koje samo naše glave mogu smisliti!“ Zato ovom predstavom poručuju da su uz vas i da ih nije strah!

Za likovnost predstave zadužen je bio Dražen Jerabek, a za glazbu Damir Šimunović. U predstavi igraju: Edi Ćelić, Aleksandra Colnarić, Areta Ćurković, Đorđe Dukić, Inga Malidža i Kristina Kovačević.

Predstave će biti svake nedjelje, a repriza slijedeće subote

“Važno je reći: dok god ponovno ne otvorimo vrata donjogradskog ‘kazalištanca’ predstave će se na ove dvije platforme – Osječkoj televiziji i službenoj facebook stranici Dječjeg kazališta emitirati svake nedjelje u 10.30, a repriza je na tv-u predviđena za slijedeću subotu u 15.30”, javljaju iz kazališta.

“Ne zamjerite na kvaliteti snimljenog materijala, nismo planirali epidemiju, već smo samo htjeli naše predstave sačuvati od zaborava u našoj arhivi, ali vjerujemo da ćete uživati u njima kao da sjedite u prvom redu našeg malog Kazališta”, poručuju.

Zahvaljuju se dobrim ljudima koji su se dodatno angažirali u obradi video materijala, te Osječkoj televiziji na ustupljenim terminima za emitiranje kako bi svi svi besplatno mogli uživati u divnim kazališnim predstavama!