X

HKUD Željezničar priprema tradicionalno “Željino sijelo”

Na ovogodišnjem sijelu organizatori dovode TS Džentlmene iz Osijeka, a nisu zaboravili ni na bogatu tombolu


HKUD “Željezničar” Osijek poziva sve ljude željne dobre zabave, ljubitelje tradicijske kulture, zaljubljenike u baštinu našeg naroda te prijatelje HKUD-a “Željezničar” na Tradicionalno “Željino sijelo” koje će se održati 15. veljače 2020. godine u Studentskom centru.

“Radujemo se vašem dolasku i zajedničkom druženju! Na ovogodišnjem sijelu zabavljat će nas TS Džentlmeni iz Osijeka. Pored bogate tombole očekuje nas i niz drugih nagrada, kao što je nagrada za najbolje uređeni stol, izbor najbolje (najljepše) narodne nošnje, najljepše etno kreacije i još puno iznenađenja, a prije svega odlična zabava!” najavljuju iz HKUD “Željezničar” Osijek.

Posebni gost na sijelu bit će i Stjepan Jeršek Štef. Ulaznice se mogu nabaviti ponedjeljkom i srijedom u prostorijama društva ili rezervirati putem telefona 098/843-065.

“Uopće ne sumnjamo u odličnu atmosferu i dobru zabavu – dođite i dobro se zabavite! Zbog velikog interesa pozivamo sve zainteresirane da požure sa svojim rezervacijama”, pozivaju iz HKUD “Željezničar” Osijek.